Menu

Over ons

Sinds 1999 houdt SBVproducts zich bezig met het bewerken van papier en non-woven. Aanvankelijk leverden we vooral maatwerk in opdracht van de textielindustrie. Met behulp van moderne machines snijden, wikkelen en perforeren wij inmiddels (airlaid) papier en non-woven voor uiteenlopende doeleinden. Gewoon in onze eigen productiehal.
In de loop der jaren zijn we ook als groothandel gaan fungeren op het gebied van industrieel non-woven. Ons ruim opgezette magazijn ligt vol met producten voor diverse afnemers die zelf liever geen grote voorraad aanhouden.

Klanten die industrierollen, papieren handdoekjes, poetspapier of andere producten bij ons afnemen, vragen ons in toenemende mate om aanverwante artikelen. Inmiddels leveren we ook veel andere cleaning producten aan horeca, garagebedrijven en reclamebureaus. Doordat we een breed assortiment uit voorraad kunnen leveren, zijn wij voor veel grootverbruikers het adres voor one-stop-shopping als het gaat om non-food.

Wilt u weten of we wij iets voor u kunnen betekenen?

U kunt ons bereiken via info@sbvproducts.nl of maak gebruik van het contactformulier. Ook kunt u ons bellen op het nummer 0318 – 58 95 00.

Ga naar contact